onsdag 18 september

Viltsmak

Wallenbergare på rådjur

4 personer 400 g fin färs från rådjur3 1/2 dl grädde4 äggulor1 1/2 tsk salt1 krm vitpeppar2–3 msk smör till stekning2 dl fint ströbröd till paneringPotatismos:400-500 g skalad potatis2 dl grädde2 dl mjölksalt och peppar.Tillbehör:300 g gröna ärterrårörda lingon (200

Snabbstekt rådjur med majsplättar

4 personer 600 g rådjursinnanlår i bitar om 2×2 cm1 stor röd lök (hackad)1 dl torkade tranbär2 dl skysås: se recept på www.svenskjakt.se eller i Svensk Jakt nummer 1-2012. Majsplättar:300 g sockerfria majskorn på burk2 ägg2 dl finmalet majsmjöl1 dl

Helstekta racks

Helstekta racks med grillade grönsaker och balsamvinägerglasyr

Tournedos

Tournedos med rödvinssås och potatiskaka

Älg- och kronhjortsfilé på spett

Älg- och kronhjortsfilé på spett Smakrika vårrullar och rödvinssås smaksatt med Bourbon

Populäraste viltreceptet under 2011

Marinerad rostbiff på älg. Där har du det populäraste viltreceptet på Svenskjakt.se under 2011.

Senaste nytt

Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se