1 ytterfilé av rådjur3 msk salt3 msk socker1 msk krossad svartpeppar2 msk hackad persilja1/2 msk hackad basilika1/2 msk hackad timjan Blanda alla ingredienser till gravningen. Gnid in köttet och lägg det i en plastpåse. Knyt ihop plastpåsen och lägg den…
Kotlettkrona av rådjur fylld med grönsaker och svamp 8 …
Grillat rådjursinnanlår med kantareller och lingonketch…
Varm rådjursrostbiff med tomat- och timjansky och gröns…
Biffrullar på rådjur med teriyakisås 4 personer 600 g f…
Rådjursterrin med sallad och lingonsirap 12 personer 80…
Brässerad rådjurslägg med spetzle 4 personer 800 g kött…
Lättgravad Älgfilé med jordärtskockspuré och stekta bet…
4 pers 0,5 kg kokt vildsvinsbog0,5 kg rå fast potatis4 …
4 personer Filéer från ett rådjur. Bryn och stek i ugne…
4 personer 400 g fin färs från rådjur3 1/2 dl grädde4 ä…
4 personer 600 g rådjursinnanlår i bitar om 2×2 cm…
Helstekta racks med grillade grönsaker och balsamvinäge…
Tournedos med rödvinssås och potatiskaka…
Älg- och kronhjortsfilé på spett Smakrika vårrullar och…