måndag 24 januari

Viltsmak

Foto: Majs Keller

Foto: Majs Keller

Prova björn i vin!

Allt fler jägare testar björnjakt – men hur många har tillagat björnkött?
Här kommer ett menyförslag med rödvinsbrässerad björn som huvudrätt.
Till förrätt: mjukbakad sötpotatis.

Mustig björngryta

Mustig björngryta med sidfläsk, lök, rotfrukter och nud…

Björnkotlett

Björnkotlett med stekta grönsaker och smörfräst färskpo…

Marinerad björnstek

Marinerad björnstek med kantareller, lingonsås och gräd…

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen

Heta ämnen på Svenskjakt.se