onsdag 4 oktober
Viltsmak
Viltgryta är räddningsplankan för alla jägare med tillgång till mycket kött. Vilka bitar ska användas till gryta? Varför blir köttbitarna ibland torra, och andra gånger saftiga och möra? Här får du åtta tips!
Kött från dovvilt och rådjur skiljer sig på många sätt, ...
Många jägare testar björnjakt – men hur många har tillagat ...
Smashad burgare innebär att du formar en luftig boll av ...
CG: Vi diskuterar ofta hur mycket kött man kan få ...
Ett bäverskinn har en fantastiskt fin och välisolerad päls med ...
Mat smakar alltid bättre utomhus, och när man tänder en ...
Spagetti med köttfärssås har blivit en klassiker i svenska hem. ...
Många jägare har frysen full med viltkött i december, men ...
Viltkött är fortsatt det bästa valet när du äter protein. ...
Jenny: I vårt jaktlag är vi noga med hygien i ...
Viltköttets smak påverkas av många faktorer. Vissa kan vi påverka, ...
Erik: I jaktlaget diskuterar vi ofta hur snabbt köttet surnar ...
Renlighet och noggrannhet vid passningen och koll på temperaturen är ...
Utbudet av vakuumförpackare har ökat de senaste åren. Ett antal ...