måndag 23 maj

Viltsmak

Emilia Nilsson med en tjäder­tupp. Foto: Babbi.se

Mästerkockens recept på tjädergryta och tjälknöl

Emilia Nilsson, Silsjönäs, slutade på tredje plats i tv-programmet Årets Mästerkock häromåret. Hon är både jägare och hängiven matlagare.
– Jag älskar både natur­upplevelsen och precisionen i toppfågeljakt, säger hon.

Ugnsbakat ­tjäderbröst. Foto: Lena Runer

Viltrecept: Ugnsbakat ­tjäderbröst

På bädd av potatis, morot, semitorkade tomater och färs…

Stjärnkockens tips för att tillaga gås

Daniel Berlin Krog i Skåne-Tranås på Österlen utsågs ny…

Tämj grågåsen med konfitering

De vilda gässen ställer till med en del problem för lan…

Foto: Lena Runer

Fasan Provençale

De stora köken är världsberömda för sina exklusiva och …

Foto: Lena Runer

Nötskrika med parmesanost

Nötskrika med parmesanost, sweet & sour-sås och pilaffr…

Grillat gåsbröst

Grillat gåsbröst med grönmögelost och bacon.…

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige

Heta ämnen på Svenskjakt.se