torsdag 21 augusti
Gör egna kryddblandningar, marinader och sallader till sommarens grillkvällar.
24 maj 2013
Vildsvinspiccata med shiitake, tomatsås och pilaffris 4…
Helstekt vildsvinskarré med rödlöksmarmelad, bakpotatis…
Kokt rimmad vildsvinslägg med crèmefraichestuvade gröns…
Vildsvinskotlett med crèmefraichekokt savoykål4 persone…
Vildsvinsgryta med färsk ananas4 personer 500 g vildsvi…
Viltdolmar i savoykål med smålök och vildsvinsbacon4 pe…
4 personer 700 g vildsvinsfilésaltvitpeppar1 dl vetemjö…
Peppargravat rådjur med marinerad svamp- och potatissal…
Rådjursstek på morotsbädd med rödvinssås, kål och bacon…
Parmaskinkslindad rådjursrulle med mangosalsa 1 ytterfi…
1 ytterfilé av rådjur3 msk salt3 msk socker1 msk krossa…
Kotlettkrona av rådjur fylld med grönsaker och svamp 8 …
Grillat rådjursinnanlår med kantareller och lingonketch…
Varm rådjursrostbiff med tomat- och timjansky och gröns…
Biffrullar på rådjur med teriyakisås 4 personer 600 g f…
Rådjursterrin med sallad och lingonsirap 12 personer 80…
Brässerad rådjurslägg med spetzle 4 personer 800 g kött…
22 maj 2013
Lättgravad Älgfilé med jordärtskockspuré och stekta bet…
Vårt läckra vilt passar utmärkt på grillen. Jag kan ga…