Kött från dovvilt och rådjur skiljer sig på många sätt, men det finns likheter i hanteringen före tillagning. De har liknande kroppsform, pälstjocklek och fettansättning.
3 februari 2017
Johan Backeus vann titeln Årets kock, med ett mjukbakat…
5 augusti 2016
Viltet får allt större betydelse som livsmedel även uta…
15 februari 2016
En annonsportal på nätet för försäljning av viltkött, d…
20 november 2015
Tävlingen Matverk Närke vanns i år av Lokal Vildsvin & …
2 oktober 2015
Moderaterna satsar i sin skuggbudget 24 miljoner kronor…
14 september 2015
När mässan Mat 2015 genomfördes i Växjö den gångna helg…
5 februari 2015
Tack vare jägarna i Långaryds södra älgskötselområden f…
27 januari 2015
De båda svenska stjärnkockarna Gert Klötzke och Niclas …
29 december 2014
Ett år har passerat, ett nytt år tar vid – det ska natu…
14 oktober 2014
Den här veckan bjuds barn och elever i Västerås förskol…
7 oktober 2014
Skär bort minst en decimeter opåverkat kött runt sårkan…
6 oktober 2014
I två olika webbaserade filmutbildningar kan du lära di…
13 augusti 2014
– Sedan en tid pågår diskussioner om att ta fram en sta…
13 juni 2014
Sveriges lantbruksuniversitet bjuder under politikervec…
19 mars 2014
Jakt är fortfarande till mycket stor del accepterad och…