Viltben håller på att ta steget från trist slaktavfall och hundmat till trendig råvara. Många jägare njuter av att ta vara på mer av det fällda viltet.
18 oktober 2019
Nu kan du vara med och nominera en restaurang som arbet…
15 september 2019
Vildsvinskött är en fantastisk resurs. Här får du matny…
3 september 2019
Intresset för att själv röka sitt viltkött tycks öka bl…
7 juli 2019
Hur lämpligt eller olämpligt är det att spola av insida…
26 juni 2019
Vid en forskningsstudie har matförgiftningsbakterier hi…
5 april 2018
Se Jägareförbundets kortfilmer om hur du du tar hand om…
7 januari 2018
Ofta skärs fettet bort när viltet styckas, vilket är sy…
11 november 2017
Kylning av viltet och slaktkroppen är en viktig åtgärd …
25 oktober 2017
Ju mer jag arbetar med viltkött, desto mer övertygad bl…
8 oktober 2017
Att ta ur en älg kan vara lite knepigt. Här kan du se e…
27 maj 2017
Då och då kommer köksutrustning som gör det enklare att…
5 april 2017
Tungan är en av de styckningsdelar som många jägare rat…
17 september 2016
För sju år sedan fick kocken Lasse Dahlén idén att star…
29 juni 2016
Jägareförbundet har tidigare gjort en komplett viltmats…
2 juni 2016
BBQ boarburger med knallröd slaw. Där har du Sörmlands …
31 januari 2016
Jag är mer fågel- än klövviltsjägare. Dels för att jag …
8 oktober 2015
När jag stod i djuraffären och höll i en torkad luftstr…