torsdag 21 november
Kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat det svenska smörgåsbordet genom att servera rätterna i eleganta små portionsbitar.
1 november 2022
Haren är ett i jaktsammanhang klassiskt vilt som jagas …
3 april 2015
En mustig hargryta, en harfilé panerad i torkad svamp o…
24 maj 2013
500 g trattkantareller1/2 l hönsbuljong1/2 l grädde1dl …
1 hare4 dl vitt vinvatten1 kanelstång3 lagerblad4 cl sk…
2 urbenade ytterfiler av hare (sadel)1 skalad och tärna…
22 maj 2013
Örtgratinerad kanin med medelhavsvinägrett på rotsaksbä…
1 hare (lår, bogar och skrov)300 g svarta bönor1 spansk…
Sallad på lättstekt harfilé med soltorkad tomat och par…
Baconfyllda harstekar med dijonsås och grönsaktpytt…
Vitvinsbrässerad harsauté med kantareller och potatiska…
Lämplig sats till en styckad hare:1 l oljaankfett eller…
Klassisk harsadel…
Hargryta med fransk senap och äpple…
Klassisk brässerad harstek med rotfrukt och rödvinssky…
Gryta på hare med champinjoner och smålök…
Urbenad fylld harsadel på grönsaksbädd…