söndag 18 augusti

Viltsmak

Publicerad 22 maj 2013 - 14:39

Sallad på lättstekt harfilé

Sallad på lättstekt harfilé med soltorkad tomat och parmesanost

Du läser nu en öppen artikel på Svenskjakt.se
Bli medlem med tidning

4 personer
2 st harfilèer
50 g smör
50 g soltorkade tomater i olja
50 g parmesan eller Västerbottensost
1 dl olivolja
1 dl färska örter
valfri sallad och salladsgrönt
2 skivor vitt bröd
flingsalt, peppar

Bryn filéerna i smör på svag värme, sätt in dem i ugnen på 75 grader i tio minuter.
Skölj och ansa grönsakerna, strimla tomaterna och grovriv eller skär osten i bitar.
Mixa kryddörterna med olivoljan och lite salt och peppar. Arrangera grönsakerna på tallrikar,
skär den nystekta harfilén i skivor och fördela på salladen, garnera med tomat, ost och brödtärningar.
Krydda med örtoljan och lite flingsalt.

Recept: Staffan Lindström

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se