Publicerad 24 maj 2013 - 12:40
Hare med pasta
2 urbenade ytterfiler av hare (sadel)
1 skalad och tärnad morot
1/5 skalad och tärnad selleri
1/2 skivad eller tärnad purjolök
1 dl sweet chilisås
2 dl teryakkisås
vatten
salt
peppar
1 msk olja
Fräs morots- och selleritärningarna i olja. Slå på såserna och ge ett uppkok. Salta och peppra köttet och bryn det snabbt i en stekpanna. Blanda köttet med grönsakerna, lägg i purjon och ge ett snabbt uppkok. Häll såsen över pastan.
Kommentera artikeln
Vad tycker du? Här kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Du behöver skapa ett konto och logga in först.
Tänk på att hålla god ton, inte byta ämne och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.
Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort.
Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Svenskjakt.se.