söndag 18 augusti

Viltsmak

Publicerad 24 maj 2013 - 12:40

Hare med pasta

2 urbenade ytterfiler av hare (sadel)
1 skalad och tärnad morot
1/5 skalad och tärnad selleri
1/2 skivad eller tärnad purjolök
1 dl sweet chilisås
2 dl teryakkisås
vatten
salt
peppar
1 msk olja

Fräs morots- och selleritärningarna i olja. Slå på såserna och ge ett uppkok. Salta och peppra köttet och bryn det snabbt i en stekpanna. Blanda köttet med grönsakerna, lägg i purjon och ge ett snabbt uppkok. Häll såsen över pastan.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen

Mest läst

Mina artiklar

För att ta del av dina artiklar behöver du ett medlemskap med tidning hos Svenska Jägareförbundet

Heta ämnen på Svenskjakt.se