onsdag 27 oktober

Viltsmak

Publicerad 24 maj 2013 - 12:40

Hare med pasta

2 urbenade ytterfiler av hare (sadel)
1 skalad och tärnad morot
1/5 skalad och tärnad selleri
1/2 skivad eller tärnad purjolök
1 dl sweet chilisås
2 dl teryakkisås
vatten
salt
peppar
1 msk olja

Fräs morots- och selleritärningarna i olja. Slå på såserna och ge ett uppkok. Salta och peppra köttet och bryn det snabbt i en stekpanna. Blanda köttet med grönsakerna, lägg i purjon och ge ett snabbt uppkok. Häll såsen över pastan.

Kommentera artikeln

Vad tycker du? Här kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Du behöver skapa ett konto och logga in först.
Tänk på att hålla god ton, inte byta ämne och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.
Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort.
Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen Svenskjakt.se.

Visa kommentarer

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga

Heta ämnen på Svenskjakt.se