tisdag 19 mars

Viltsmak

Foto: Lena Runer

Var med och nominera årets viltkrog och viltkock 2020

Nu kan du vara med och nominera en restaurang som arbetar med viltkött på ett intressant sätt.

Syftet med priset för årets viltkrog är att uppmärksamma och uppmuntra duktiga restauranger och restauratörer som satsar på viltkött. Priset tilldelas den restaurang i Sverige som på bästa sätt använder viltkött för lönsamhet och utveckling i sin verksamhet.

Lämna ditt förslag före 22 november med motivering till viltkrog2020@viltmatakademin.se

 

Årets viltkock

Dessutom kan du som jobbar med viltmat anmäla dig till Årets Viltkock 2020. Tre finalister väljs ut som möts den 25 januari på Eriksberg Hotel & Nature Reserve i Blekinge. Anmäl dig här: viltkock@viltmatakademin.se

I juryn sitter bland annat Gert Klötzke, vinnare av Årets Kock och mångårig ledare av Svenska Kocklandslaget och Svenska Viltmatakademin. Samt representanter från Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Restauranggrossisten Mårdskog och Lindqvist.

Fakta

Arrangör är Svenska Viltmatakademin tillsammans med Eriksberg Hotel & Nature Reserve, Restauranggrossisten Mårdskog och Lindqvist samt med stöd av Svenska Jägareförbundet.

Läs mer här och här

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.