Tapas på rådjursfilé

4 personer Filéer från ett rådjur. Bryn och stek i ugnen på 75 grader till 60 grader i kärnan. Låt fantasin flöda och gör spett, bruschettas, quesadillas, med mera. Och kombinera med grönsaker och ostar. Recept: Staffan Lindström

22 maj 2013

Wallenbergare på rådjur

4 personer 400 g fin färs från rådjur3 1/2 dl grädde4 ä…

22 maj 2013

Snabbstekt rådjur med majsplättar

4 personer 600 g rådjursinnanlår i bitar om 2×2 cm…

22 maj 2013

Helstekta racks

Helstekta racks med grillade grönsaker och balsamvinäge…

22 maj 2013

Tournedos

Tournedos med rödvinssås och potatiskaka…

22 maj 2013

Älg- och kronhjortsfilé på spett

Älg- och kronhjortsfilé på spett Smakrika vårrullar och…

15 maj 2013

Populäraste viltreceptet under 2011

Marinerad rostbiff på älg. Där har du det populäraste v…

Mest läst