Vildsvinssauté Lyonnaise

4 pers 0,5 kg kokt vildsvinsbog0,5 kg rå fast potatis4 färska knipplökar0,5–1 dl vinäger(röd, sherry eller balsamico)1 dl skysås (se nedan)smöroljasalt och pepparpersiljasalviafärsk eller torkad mejram Börja med att skiva köttet och skära det i trekanter, likaså potatisen. Stek först

22 maj 2013

Tapas på rådjursfilé

4 personer Filéer från ett rådjur. Bryn och stek i ugne…

22 maj 2013

Wallenbergare på rådjur

4 personer 400 g fin färs från rådjur3 1/2 dl grädde4 ä…

22 maj 2013

Snabbstekt rådjur med majsplättar

4 personer 600 g rådjursinnanlår i bitar om 2×2 cm…

22 maj 2013

Helstekta racks

Helstekta racks med grillade grönsaker och balsamvinäge…

22 maj 2013

Tournedos

Tournedos med rödvinssås och potatiskaka…

22 maj 2013

Älg- och kronhjortsfilé på spett

Älg- och kronhjortsfilé på spett Smakrika vårrullar och…

15 maj 2013

Populäraste viltreceptet under 2011

Marinerad rostbiff på älg. Där har du det populäraste v…

Mest läst