måndag 6 april

Viltsmak

Publicerad 22 maj 2013 - 15:58

Tapas på rådjursfilé

4 personer

Filéer från ett rådjur.

Bryn och stek i ugnen på 75 grader till 60 grader i kärnan. Låt fantasin flöda och gör spett, bruschettas, quesadillas, med mera. Och kombinera med grönsaker och ostar.

Recept: Staffan Lindström

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige

Heta ämnen på Svenskjakt.se