torsdag 30 mars
Viltsmak
Vi bad kocken Anna Lenman, som är jägare, kock och professionell receptutvecklare att komponera tre vilda sommarrecept för Svensk Jakt.
Tommy Myllymäki delar med sig av tre recept till Svensk…
I juni gästades Öster Malma av stjärnkocken Tommy Mylly…
En bogstek av älg behöver inte hamna i ett långkok elle…
Först var jag skeptisk. Slow cooker? Det duger väl lika…
Vilt har en fantastisk smak i sig och är därför idealis…
Efter jaktsäsongens slut, när alla möra bitar redan är …
Här ges inspiration att testa nya tillagningssätt som s…
Anders Levén har gjort receptet. Han valde själv att st…
Viltkött passar utmärkt att tillaga med asiatisk inspir…
De stora köken är världsberömda för sina exklusiva och …
Vid sidan om lever är hjärta den bästa inälvsmaten. Hjä…
800 g lever från älg- eller dovkalv, i 1 cm skivor200 g…
Hummersoppa, oxfilé och pannacotta i all ära. Men varfö…
Tillhör du den lilla skara som fortfarande tror att vil…
Den gamla vanliga potatisgratängen eller den råstekta p…
En variant på bra mat att äta till lunch i skogen. Med …
Fettet från bra kött har förmågan att lyfta smaken, det…
Förvandla vardagens enkla rätter till något lite mer. S…
svenskjakt
Mar 29
Mar 28
Mar 27
Mar 24
Mar 23
Mar 22