Det finns otaliga tillvägagångssätt för att röka kött, fågel och fisk. Eller varför inte en god ostbit? Här hittar du en instruktionsfilm om hur du röker ett rådjurslår i en rökkåta.
19 oktober 2020
På Lilla Essingen i Stockholm driver de jagande krögarn…
5 januari 2020
Janne: Vi sköt en älg som efter urtagning, flåning och …
21 november 2019
Viltben håller på att ta steget från trist slaktavfall …
18 oktober 2019
Nu kan du vara med och nominera en restaurang som arbet…
15 september 2019
Vildsvinskött är en fantastisk resurs. Här får du matny…
3 september 2019
Intresset för att själv röka sitt viltkött tycks öka bl…
7 juli 2019
Hur lämpligt eller olämpligt är det att spola av insida…
26 juni 2019
Vid en forskningsstudie har matförgiftningsbakterier hi…
5 april 2018
Se Jägareförbundets kortfilmer om hur du du tar hand om…
7 januari 2018
Ofta skärs fettet bort när viltet styckas, vilket är sy…
11 november 2017
Kylning av viltet och slaktkroppen är en viktig åtgärd …
25 oktober 2017
Ju mer jag arbetar med viltkött, desto mer övertygad bl…
8 oktober 2017
Att ta ur en älg kan vara lite knepigt. Här kan du se e…
27 maj 2017
Då och då kommer köksutrustning som gör det enklare att…
5 april 2017
Tungan är en av de styckningsdelar som många jägare rat…
17 september 2016
För sju år sedan fick kocken Lasse Dahlén idén att star…