Jägareförbundet har tidigare gjort en komplett viltmatserie kallad ”Den vilda maten”. Där kan du lära dig hur du styckar och tillagar vilt, hur du passar och flår och annat som är bra att ha koll på när de vilda djuren blir mat.
Se samtliga 20 videoinslag här.
2 juni 2016
BBQ boarburger med knallröd slaw. Där har du Sörmlands …
31 januari 2016
Jag är mer fågel- än klövviltsjägare. Dels för att jag …
8 oktober 2015
När jag stod i djuraffären och höll i en torkad luftstr…
28 september 2015
Öster Malmas vilthanterare, Pontus Eriksson, visar hur …
10 september 2015
Flera jägare har sökt tillstånd för blekning av jakttro…
26 januari 2015
Ställningen på bilden är en avancerad konstruktion som …
10 oktober 2014
Vilka misstag ska man undvika när man hanterar vilt och…
7 oktober 2014
Skär bort minst en decimeter opåverkat kött runt sårkan…
6 oktober 2014
I två olika webbaserade filmutbildningar kan du lära di…
29 juli 2014
Köttet som finns på viltet varierar mycket i kvalitet. …
24 april 2014
I flera år har Jägareförbundet utbildat viltundersökare, jägare som ska kunna göra en grundläggande undersökning av fällt vilt. Men hur många vet vad en viltundersökare är och gör? Varför marknadsför inte förbundet sin verksamhet?
19 mars 2014
Jakt är fortfarande till mycket stor del accepterad och…
14 februari 2014
40 procent av vildsvinen bär på matförgiftningsbakterie…