Byt potatisen mot rotselleri, blanda rostade fänkålsfrön i färsen, och vänd lingonen i salt i stället för socker. Så enkelt gör kocken Viktor Ankarberg en traditionell viltfärsrätt ännu godare.
21 november 2019
Viltben håller på att ta steget från trist slaktavfall …
22 februari 2019
Viltkött är magert och kan behöva lite hjälp på traven …
9 september 2018
Lever har de flesta åsikter om. ”Jag älskar kalvlever A…
6 juni 2018
En fantastiskt mustig soppa som det kan vara praktiskt …
17 februari 2018
Om du skjuter ett rådjurskid, ett smaldjur eller en dov…
21 oktober 2017
Tjälknöl är en klassiker för jägare med stora stekar i …
7 oktober 2017
Hur gör proffsen hamburgare? Vi gav Johan Pettersson, k…
17 juni 2017
Vi bad kocken Anna Lenman, som är jägare, kock och prof…
30 oktober 2016
Tommy Myllymäki delar med sig av tre recept till Svensk…
30 oktober 2015
Vilt har en fantastisk smak i sig och är därför idealis…