Viltkött är magert och kan behöva lite hjälp på traven för att inte bli så torrt. Men som jägare känns det fel att köpa fläsk och späck när frysen är full med viltfärs.
9 september 2018
Lever har de flesta åsikter om. ”Jag älskar kalvlever A…
6 juni 2018
En fantastiskt mustig soppa som det kan vara praktiskt …
17 februari 2018
Om du skjuter ett rådjurskid, ett smaldjur eller en dov…
21 oktober 2017
Tjälknöl är en klassiker för jägare med stora stekar i …
7 oktober 2017
Hur gör proffsen hamburgare? Vi gav Johan Pettersson, k…
17 juni 2017
Vi bad kocken Anna Lenman, som är jägare, kock och prof…
30 oktober 2016
Tommy Myllymäki delar med sig av tre recept till Svensk…
30 oktober 2015
Vilt har en fantastisk smak i sig och är därför idealis…
29 maj 2014
De stora köken är världsberömda för sina exklusiva och …