Låt tagliata på viltkött bli sommarens enkla basrätt, som du kan variera med olika sorters vilt och ge omväxling med skiftande tillbehör.
21 mars 2025
Fyll brödet med en chili där köttet kokat så länge a…
11 oktober 2024
En viltgryta kan vara så mycket: en kryddstark indis…
24 februari 2024
Kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förny…
16 december 2023
Under prisutdelningen för Årets viltkrog passade vi …
16 december 2023
I september utsågs Eriksbergs hotell & safaripar…
24 januari 2023
Spagetti med köttfärssås har blivit en klassiker i sven…
5 november 2022
Skidåkare och skogsägare. Så presenterar sig Ida Ingema…
9 juli 2022
Malin Rosdahl, deltagare i Sveriges Mästerkock 2022, vi…
16 april 2022
Det fina med det italienska köket är inte bara smaken u…
16 januari 2022
I höstas kom Mikael Einarssons bok Kocken & Jägaren ut,…
11 september 2021
Öl, rödvin, cider, portvin, whisky… I många grytrecept …
26 februari 2021
Emilia Nilsson, Silsjönäs, slutade på tredje plats i tv…
4 april 2020
Glöm inte de svenska klassikerna med viltkött. Här tips…