Fyll brödet med en chili där köttet kokat så länge att det nästan faller isär. Använda gärna de köttbitar som ligger kvar längst i frysboxen – till exempel bogstekar eller rullar. Ta vad du har och blanda gärna viltslag.
11 oktober 2024
En viltgryta kan vara så mycket: en kryddstark indis…
24 februari 2024
Kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förny…
16 december 2023
Under prisutdelningen för Årets viltkrog passade vi …
16 december 2023
I september utsågs Eriksbergs hotell & safaripar…
24 januari 2023
Spagetti med köttfärssås har blivit en klassiker i sven…
5 november 2022
Skidåkare och skogsägare. Så presenterar sig Ida Ingema…
9 juli 2022
Malin Rosdahl, deltagare i Sveriges Mästerkock 2022, vi…
16 april 2022
Det fina med det italienska köket är inte bara smaken u…
16 januari 2022
I höstas kom Mikael Einarssons bok Kocken & Jägaren ut,…
11 september 2021
Öl, rödvin, cider, portvin, whisky… I många grytrecept …
26 februari 2021
Emilia Nilsson, Silsjönäs, slutade på tredje plats i tv…
4 april 2020
Glöm inte de svenska klassikerna med viltkött. Här tips…
23 november 2019
Byt potatisen mot rotselleri, blanda rostade fänkålsfrö…