Kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström har förnyat det svenska smörgåsbordet genom att servera rätterna i eleganta små portionsbitar.
16 december 2023
Under prisutdelningen för Årets viltkrog passade vi …
16 december 2023
I september utsågs Eriksbergs hotell & safaripar…
17 juni 2023
Smashad burgare innebär att du formar en luftig boll…
20 oktober 2020
På torsdag bjuds Norrköpings skolever på närproducerat …
11 september 2020
När du skivar kött riktigt tunt upplevs det inte som se…
7 juli 2019
Hur lämpligt eller olämpligt är det att spola av insida…
25 december 2018
Mycket gul lök som långsamt får mjukna. Det är hemlighe…
18 december 2018
Lars Niklasson, kock på Lilla Ego och Årets Kock-finali…
5 april 2018
Se Jägareförbundets kortfilmer om hur du du tar hand om…
29 januari 2017
Under Stockholms Vildsvinsfestival som pågick på fem kr…
31 januari 2016
När småländska vildsvin tillagas på thailändskt vis upp…
8 oktober 2013
En variant på bra mat att äta till lunch i skogen. Med …