Jägareförbundets ställer riksdagspartiernas talespersoner till svars i vargfrågan. Foto: Martin Källberg och Ondrej Prosicky/Mostphotos

Vargfrågan en stekhet mässaktivitet

Jägareförbundets tålamod är slut i vargfrågan. Det är utgångspunkten för en politisk utfrågning av riksdagens partier och deras talespersoner under årets upplaga av Swedish Game Fair.

Svensk Jakt Publicerad 18 mars 2022 - 11:43

Efter flera år av pandemi och inställda evenemang kan landets jägare åter se fram mot jaktmässor runt om i landet. Under ett valår öppnar det också för intressanta möten och diskussioner, inte minst med riksdagspartiernas talespersoner i jaktfrågor.

 

Ställs till svars

Under mässan Swedish Game Fair på Skokloster i slutet av maj leder Jägareförbundets riksjaktvårdskonsulent Daniel Ligné en utfrågning inför publik. Där kommer fokus att ligga på hur partierna ser på dagens vargförvaltning, och hur partierna vill förändra, öka eller minska dagens vargstam.

 

Omfattande program

Under mässan finns även möjlighet att möta Jägareförbundets rovdjursexpert Gunnar Glöersen, hämta information om Unga Jägare, JAQT eller bedöma en trofé.

Mer info om Jägareförbundets program för mässan finns på förbundets hemsida.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Mina artiklar

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev