Publicerad 25 mars 2020 - 20:02

Svensk Jakts aprilnummer går ut i nästan 125.000 ex. Foto: Lars Nilsson

Svensk Jakt växer – största upplagan på sju år!

Nu landar Svensk Jakt nr 4/2020 i prenumeranternas brevlådor. Antalet Svensk Jakt-läsare fortsätter att växa och är nu fler än på många år!

Svensk Jakt nr 4/2020 har nu lämnat tryckeriet och är på väg ut till läsarna – glädjande nog i den största upplagan av tidningen sedan 2013.

– Sedan årsskiftet har nästan 7.000 nya prenumeranter tillkommit, vilket är väldigt inspirerande. Det gör att vi nu skickar ut nästan 125.000 ex av Svensk Jakt nr 4 till våra läsare. Det är tidningens största upplaga sedan våren 2013, säger Svensk Jakts chefredaktör Martin Källberg.

 

Växla upp

En nyligen genomförd uppgraderingskampanj, där Jägareförbundets medlemmar utan tidning fick chansen att växla upp till medlemskap med tidning fram till 30 juni, har fått ett mycket gott utfall. Därutöver är den generella trenden att Jägareförbundet åter växer, allt fler väljer nu att bli medlemmar i förbundet, och med den trenden följer också Svensk Jakts upplaga med uppåt.

– Men det finns också en viktig faktor i form av vass journalistik. Svensk Jakt har under det senaste året avslöjat IT-skandalen på Naturvårdsverket, hårdbevakat Girjasmålet och Västmanlandsfallet, granskat skyddsjakten på varg och Sveaskogs planer på att skyddsjaga älg med helikopter – och mycket, mycket annat.

 

Riktig jaktjournalistik gör skillnad

Martin Källberg. Foto: Jessica Segerberg

Tack vare digitaliseringen produceras det också mer jaktjournalistik än någonsin i Svensk Jakts kanaler. Under 2019 fick Svensk Jakts läsare ta del av inte mindre än 1.286 tidningssidor i Svensk Jakt och 1.500 artiklar på Svenskjakt.se.

I den jaktpolitiska debatten kan man också notera att Svensk Jakts granskningar och avslöjanden regelmässigt lyfts fram.

– Självklart leder det till ett ökat intresse för att ta del av Svensk Jakt, såväl i pappersform som digitalt. Riktig jaktjournalistik gör skillnad, säger Martin Källberg.

 

Via appen

Alla som valt ett medlemskap med tidning i Jägareförbundet får varje månad Svensk Jakt i brevlådan. Utöver det har man som Svensk Jakt-prenumerant fri tillgång till allt exklusivt premium-material på Svenskjakt.se – vars innehåll nås allra bäst via Svensk Jakts app.

 

Se även

Här laddar du hem Svensk Jakts app (Andriod)

Här laddar du hem Svensk Jakts app (iOS)

Här blir du medlem i Jägareförbundet med Svensk Jakt

Skribent

Svensk Jakt

webbredaktionen@svenskjakt.se

Andra läser också

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Mina artiklar
Här kan du annonsera vapen
Annonstorget med allt från hundar till jaktvapen
Gott från vilt
Tips på hur du lagar vilt på bästa sätt
Vi testar – på riktigt!
Svensk Jakts tester kan du lita på
Provläs Svensk Jakt digitalt
Bläddra i senaste numret
Skriv en debattartikel
Här förs debatten i Jägarsverige
Drömjakt
Här finns någonstans att jaga

Senaste från Annonstorget

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Samtidigt på JaktPlay

Svensk Jakt på Instagram