Jaktia har återigen nominerats till ”Årets franchisekedja”. Bilden är från när Jaktia Jönköping invigdes 2018. Foto: Jan Henricson

Jaktkedja nominerad till ”Årets franchisekedja”

Jaktia är även i år en av tre finalister till utmärkelsen ”Årets franchisekedja”.

Priset delas ut årligen vid Svenska Franchisegalan i Stockholm. I år är det Jaktia, Elgiganten och Länsförsäkringar fastighetsförmedling som är finalister.

Utmärkelsen är Svenska Franchise Föreningens eget pris, som delas ut till en fullvärdig medlem, som lyckats skapa tillväxt och lönsamhet och samtidigt fungerar som en god ambassadör för företagsformen.

Årets gala äger rum den 13 maj.

 

35 butiker

Jaktia, som är Sveriges största rikstäckande butikskedja för jakt- och fiskeutrustning med 35 butiker från Sjöbo i söder till Kiruna i norr och ytterligare 25 butiker i Danmark och Norge, är ett exempel på en bransch som har gynnats av en ökad efterfrågan av produkter kopplade till ett aktivt friluftsliv.

 

”Ett erkännande”

– Vi har ökat vår omsättning, öppnat nya butiker och har över 100.000 medlemmar i vår kundklubb. Att uppmärksammas som en av finalisterna till ”Årets franchisekedja” är ett erkännande av vår duktiga butikspersonal som verkligen kan det här med jakt och fiske. Vi var finalister redan förra året och hoppas att vi i år får kliva allra högst upp på prispallen. Det skulle kännas härligt, säger Jaktias vd Lars Martinsson i ett pressmeddelande.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev