När Hulukvarn slog upp portarna för ett år sedan strömmade besökarna till. På lördag firar man ettårsjubileum med något som närmast kan beskrivas som en minimässa.

När Hulukvarn slog upp portarna för ett år sedan strömmade besökarna till. På lördag firar man ettårsjubileum med något som närmast kan beskrivas som en minimässa. Foto: Jan Henricson

Jaktarena firar ett bra första år

Den stora arenan för jakt, skytte, hund, fiske och friluftsliv Hulukvarn strax utanför Jönköping kan i dagarna summera ett år av öppethållande. En succé, beskriver ägaren Christian Larsson.

På lördag firar Hulukvarn arena med Jaktia Jönköping ettårsjubileum. Enligt vd Christian Larsson har det varit ett år som överträffat förväntningarna.

– Nu kommer vi att fira, utveckla och bygga ut vår anläggning ytterligare. Vi ville skapa något extra för våra kunder och det har vi mäktat med oavsett om det är jägare, fiskeintresserade, hundägare eller svampplockare som besöker vår anläggning, säger Christian Larsson.

Den 7.000 kvadratmeter stora anläggningen hyser, och kommer att hysa, inte bara butik utan också lokaler för hundverksamhet och skytte, bland annat. Under hösten öppnas hundsporthall, skjutbiograf, skjutning på löpande älg, lerduveskytte, inskjutningsbanor och en av två pistolhallar.

– Hulukvarn är norra Europas största inomhusarena för jakt, hund och fiske. Läget mitt i södra Sverige är perfekt och vi upplever att arenan blivit ett naturligt besöksmål för människor som delar vårt intresse, säger Christian Larsson i ett pressmeddelande.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev