Dag Lidén (till vänster) har nu tillträtt tjänsten som generalsekreterare i Svenska Jägareförbundet, och avlöste därmed Åke Granström som under det senaste året varit tillförordnad generalsekreterare. Foto: Lars Nilsson

Jägareförbundets generalsekreterare är nu på plats

Svenska Jägareförbundets nye generalsekreterare heter Dag Lidén.
På torsdagen gjorde han sin första arbetsdag i den befattningen, och övertog då ansvaret som förbundets högsta tjänsteman från Åke Granström, som under ett års tid agerat tillförordnad generalsekreterare.

På torsdagsförmiddagen träffade personalen på Svenska Jägareförbundets centrala kansli Öster Malma den nye generalsekreteraren Dag Lidén, som presenterade sig själv och hur han avser lägga upp arbetet på den nya posten inledningsvis.

– Jag vill lära känna organisationen och människorna jag jobbar tillsammans med och få en övergripande bild innan jag dyker ner i sakfrågor, sa Lidén bland annat.

 

Tack till vikarien

Ett år har förflutit sedan den förre generalsekreteraren Bo Sköld lämnade sin post kort före fjolårets årsstämma i Svenska Jägareförbundet. Rollen som tillförordnad generalsekreterare fick med kort varsel axlas av Åke Granström, tidigare vice generalsekreterare.

Vid torsdagens möte skedde en informell överlämning av huvudansvaret som högsta tjänsteman i Jägareförbundet, och Dag Lidén passade på att framföra förbundets tack till Åke Granström för arbetet som vikarierande generalsekreterare, i väntan på att Lidén kunde börja.

 

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev