Naturskyddsföreningen Voxnadalens nye ordförande Jennie Forsblom, som bor med varg inpå knuten, är för en utökad skyddsjakt på varg.

Går emot Naturskyddsföreningen i vargfrågan

Nya ordföranden för Naturskyddsföreningen Voxnadalen, Jennie Forsblom, håller inte med föreningen på riksplanet när det gäller vargfrågan. Hon vill ha utökad skyddsjakt på varg.

Nya ordföranden för Naturskyddsföreningen Voxnadalen håller inte med föreningen på riksplanet när det gäller vargfrågan.
– Jag tycker att Naturskyddsföreningen gör ett bra jobb med att informera befolkningen om till exempel produkter som är miljövänliga. Men jag håller inte med föreningen på riksplanet i alla frågor, som vargfrågan, säger Jennie Forsblom till helahälsingland.se

 

Utökad skyddsjakt

Jennie Forsblom vill ha en utökad skyddsjakt på varg.

Hon konstaterar att Naturskyddsföreningen är för en större vargstam. Jennie Forsblom tycker att det ska finnas rovdjur, men att det även ska finnas möjlighet att skjuta varg som kommer nära människan och hotar tamdjur som boskap och hundar. Hon berättar även att en släktings hund blivit tagen av varg, skriver helahälsingland.se

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev