Fasanpaj

4 portioner

1 paket Maizenas färdiga pajmix
250 g fasankött
2 msk smör
1 finhackad lök
1 finhackad vitlöksklyfta
3 msk finhackad bladpersilja
200 g riven herrgårdsost eller mildost
3 ägg
2 dl grädde
salt och peppar

Blanda degen och kavla ut den tunt. Fyll pajformarna (tio centimeter i diameter) med degen. Fräs fasanköttet tillsammans med löken och vitlöken i smör. Lägg köttet i en bunke, blanda med persilja, ost samt ägg och grädde. Smaka av med salt och peppar. Grädda i 200 grader i ugnen cirka 15 minuter.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev