Gustav Leonhardt, 25 år, kock och jägare, vann torsdag 16 september tävlingen Årets Kock, och blev därmed svensk mästare i professionell matlagning. Hans träkolsgrillade vildsvinskarré var en av tävlingsrätterna han var mest nöjd med – och som också juryn gav höga poäng.
Polisen arbetar med en automatisering av vapenprocessen…
Det var rätt av länsstyrelsen i Uppsala län att besluta…
Den sneda avskjutning på björn i Jämtland kan leda till…
Varför och hur blir vildsvinen radioaktiva? Och hur ska…
Handläggningstiderna för vapenlicensansökningar har ske…
En älgjägare blev attackerad av björnhona under älgjakt…
Naturvårdsverket och länsstyrelserna måste se till att …
En gråhund skadades under söndagen svårt vid en vargatt…
En stor studie beställd av den europeiska jägarfederati…
Det sista året med den ”gamla” jägarexamen 2020 visar p…
Länsstyrelsen i Uppsala län har yttrat sig över den inh…
Dödligheten bland älgkalvar som fötts inom forskningspr…
Medlaren har inte lyckats få till några tillfälliga mar…