Svensk Jakt får ny redaktionssekreterare

Lars Nilsson tar över som ny redaktionssekreterare på Svensk Jakt från och med 1 september.

Lars Nilsson tillträder den 1 september tjänsten som redaktionssekreterare på Svensk Jakt.

Lars Nilsson, 40, är uppvuxen i byn Rentjärn i Malå kommun i Västerbotten och har en lång och gedigen journalistisk bakgrund på tidningar som Västerbottens-Kuriren, Expressen, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. Han har varit redaktionschef på Teknikens Värld och har de senaste fem åren drivit egen firma inom journalistik.

Viktig kugge
– Lars har stor erfarenhet av de arbetsuppgifter som nu väntar, att vara navet i tidningsproduktionen, och har dessutom kapacitet att vara med och utveckla Svensk Jakt. Vår värld – mediebranschen – genomgår en oerhört snabb förändring, vilket kräver att vi ständigt utvecklar oss, ständigt blir bättre. Jag är övertygad om att Lars kommer att vara en viktig kugge i det arbetet framöver, säger Martin Källberg, chefredaktör på Svensk Jakt.

Bosatt i Lycksele
Lars Nilsson är bosatt i Lycksele, men kommer att arbeta fyra dagar i veckan på Svensk Jakts centralredaktion på Öster Malma.
– Jag är van vid veckopendling sedan tidigare då jag genom mitt företag varit inhyrd på Expressen och Teknikens Värld långa perioder i taget, säger Lars Nilsson.
Jaktintresset då – hur ser det ut?
– Vi har ett härligt gäng i Malå-Vännäs utanför Malå där det mest är älgjakt som gäller – dels på hösten men även med Tegsnässkidor under fötterna när snön har lagt sig. En spännande jaktform som är lite speciell där en skidåkare agerar hund och stöter fram älgarna – förhoppningsvis i riktning mot de utställda passarna då… Annars är det jakt efter hare, ripa och skogsfågel som gäller.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev