En bild från förra årets länsstämma i Västerbotten. I år har den planerade stämman i Västerbotten stoppades och nytt datum meddelas senare. Foto: Lars-Henrik Andersson

Så påverkar coronaviruset länsstämmorna 2020

Jägareförbundets länsstämmor infaller under en period då coronaviruset förväntas spridas i landet. Förbundsstyrelsen har därför gett länsföreningarna möjlighet att flytta sina planerade stämmor. Här samlar vi information om nya datum för länsårsstämmor.
UPPGIFTERNA UPPDATERAS FORTLÖPANDE.

Svensk Jakt Publicerad 13 mars 2020 - 17:44

Länsstämmorna planeras under det som bedöms som kanske den största riskperioden för coronasmittans spridning. Länsstämmorna kan därför hållas senare, fram till den 31 maj 2020.

Även förbundsstämman har senarelagts för att öppna för detta.

I nuläget planeras förbundsstämman till  den 14–15 augusti, med en digital stämma den 27 juni rörande bokslut och en extrainsatt stämma via telefon den 26 april rörande medlemsavgiften.

 

Jägareförbundet Blekinge. Årsstämman flyttas till den 14 maj klockan 18.00, plats Putt inn (golfrestaurangen).

Jägareförbundet Dalarna. Länsföreningen Dalarna har beslutat att flytta fram länsstämman i Rättvik från den 4 april till den 30 maj.

Jägareförbundet Gotland. Länsstämman den 4 april är flyttad. Nytt datum är preliminärt onsdag 27 maj klockan 19.00. Mer information och plats meddelas senare.

Jägareförbundet Gävleborg. Länsstämman i Bollnäs den 4 april är framflyttad, styrelsen återkommer med nytt datum.

Jägareförbundet Halland. Årsstämman den 23 mars är inställd. Nytt datum bestäms senare.

Jägareförbundet Mitt Norrland. Stämman hålls den 28 maj 18.00–22.00 och kommer att genomföras digitalt. Detta för att säkerställa att kunna genomföra stämman innan förbundets årsstämma går av stapeln. Ny kallelse och mer information kommer att skickas ut inom kort vad gäller teknik och genomförande.

Jägareförbundet Jönköpings län. Årsstämman den 29 mars är inställd. Nytt datum meddelas senare.

Jägareförbundet Kalmar län. Årsstämman flyttas till den 13 maj. Staby gårdshotell, Högsby. Middag från 18.00 och förhandlingar från 19.00.

Jägareförbundet Kronoberg. Nytt datum för årsstämman är 7 maj. Kallelse och mer information kommer längre fram, meddelar länsföreningen.

Jägareförbundet Norrbotten. Årsstämman i Överkalix den 21 mars är inställd. Nytt datum är 17.00 den 27 maj. Stämman kommer att genomföras digitalt enligt senare anvisningar.

Jägareförbundet Skåne. Årsstämman flyttas från den 1 april till den 27 maj.

Jägareförbundet Stockholms län. Årsstämman är framflyttad. Styrelsen återkommer med nytt datum för årsstämman som kommer att genomföras som distansmöte.

Jägareförbundet Södermanland. Årsstämman den 14 mars är inställd. Nytt datum meddelas senare.

Jägareförbundet Uppsala län. Årsstämman den 4 april flyttas fram. Nytt datum kommer att fastställas senare. Eventuellt kommer stämman att genomföras digitalt.

Jägareförbundet Värmland. Styrelsen i länsföreningen har fattat beslutet att senarelägga länsstämman till den 30 maj. Plats: Ingesunds folkhögskola. Stämman startar klockan 14.00, ombudsregistrering från 13.00. Om omständigheterna inte medger att vi samlas fysiskt kommer stämman att genomföras digitalt enligt senare anvisningar.

Jägareförbundet Västerbotten. Årsstämman den 4 april är inställd. Nytt datum kommer senare.

Jägareförbundet Västmanland. Länsföreningen har flyttat datum för årsmötet till den 27 maj klockan 18.30, Brunnby Gård, Västerås.

Jägareförbundet Västra Götaland Väst. Årsstämman flyttad. Nytt preliminärt datum är den 28 maj.

Jägareförbundet Södra Älvsborg. Årsstämman flyttas. Nytt datum meddelas senare.

Jägareförbundet Skaraborg. Länsföreningen har flyttat fram länsstämman till tisdagen den 26 maj. Medborgarhuset i Falköping.

Jägareförbundet Örebro län. Enligt hemsidan hölls stämman lördag den 14 mars.

Jägareförbundet Östergötland. Nytt datum för länsstämman i Östergötland är 28 maj. Det blir en digital stämma med personlig kallelse till anmälda ombud.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Senaste nytt

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Mina artiklar

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev

Svensk Jakt på Instagram