Förbundet har släppt ett nytt avsnitt av podcasten På jakt med Jägareförbundet.

Nytt poddavsnitt från Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet har lanserat en podd. I dagarna släpps det andra avsnittet som handlar om det viktiga ämnet ”Etik och säkerhet vid jakt” som inom kort kommer att följas upp med det mer kontroversiella ämnet varg.

– Vår podd bygger på den stora kunskapsbank som finns samlad inom Jägareförbundets organisation kring allt som rör djur, natur och jakt. Vi vill att ännu fler ska få tillgång till detta på ett nytt och avdramatiserat sätt genom att använda oss av en podd, säger Magnus Rydholm, kommunikationschef på Svenska Jägareförbundet.

 

Ge kunskap

Svenska Jägareförbundet ser podden som en möjlighet att nå ut med kunskap även utanför jägarkåren.

– Vi får ofta frågor och funderingar från allmänheten som har intresse av både djur och natur. Vi ser en bra möjlighet att nå ut till en bredare publik på ett mer lättsmält och tillgängligt sätt genom vår podd, säger Malin Liljeholm, kommunikatör på Svenska Jägareförbundet och även programledare i podden.

 

Resonerar om älg

Tidigare i år släpptes ett avsnitt där Jägareförbundets riksjaktvårdskonulent Daniel Ligné och forskaren Fredrik Widemo resonerade om älg och skog med anledning av att älgstammen minskar på de flesta ställen i landet.

Jägareförbundet kommer under året presentera fler spännande gäster och ämnen i sin podd som går under namnet  ”På Jakt med Jägareförbundet”.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev