Startsidan för Ny som jägare och en del av det smörgåsbord av nyttig information som bjuds på den nya sajten.

Ny som jägare – Jägareförbundets nya webbsida

Är du nybliven jägare eller går du i tankar om att ta jägarexamen och så småningom bli jägare? Då kan du från och med 24 mars titta in på Jägareförbundets nya webbplats Ny som jägare.

Jägareförbundet har lanserat en ny webbsida – Ny som jägare. Där har man samlat viktig information, oavsett om du är ny som jägare eller funderar på att bli jägare.
– Vi vill göra fakta och information lättåtkomlig för nya och blivande jägare, säger Magnus Rydholm, kommunikationschef på Svenska Jägareförbundet, på jagareforbundet.se.

Guide till grunden

Webbsidan är en guide till grundläggande fakta som kan ge ett helhetsgrepp om jägarexamen, varför vi jagar, hur du kan förbättra ditt skytte, hur du hittar någonstans att jaga, vad du gör efter skottet, hur du tillagar viltkött och mycket mer.

– Vi vill uppmuntra fler att ta steget till att ta jägarexamen och göra fler uppmärksamma på jaktens fördelar och förmåner. Det är också viktigt för oss att synliggöra allt arbete jägarna gör för viltet och naturen, säger Hanna Oscarsson, webbadministratör på Svenska Jägareförbundet.

 

Klicka här för att komma till Jägareförbundet nya sida, Ny som jägare.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev