Natlink ingår nu i Faces patronprogram. Foto: Natlink

Jaktteknikjätte i samarbete med Face

Natlink får tillgång till ett enormt internationellt jaktnätverk när de nu har börjat att samarbeta med europeiska jägarfederationen Face.

Jaktteknikföretaget Natlink, som äger de välkända varumärkena WeHunt, Tracker och Burrel, startar ett samarbete med Face, den europeiska federationen för jakt och naturvård.

Stort nätverk

– Vi är glada över att bli medlemmar av Face. Genom Faces internationella nätverk och med vår teknik kan vi delta och bidra till en hållbar framtid för jaktsamhället, inte bara i Norden utan i hela Europa, säger Carl von Eckermann, vd för Natlink, i ett pressmeddelande.

Natlink blir medlem i Faces patronprogram och får via det tillgång till ett stort nätverk av yrkesverksamma, jägare och branschledare. En stor kunskapsbank vad gäller insikter om europeisk jakt. 

Afrikansk svinpest

– Tillsammans med Face, utöver vårt gemensamma proaktiva arbete för jaktsamhället, kan vi bidra med vår expertis och teknologier i en större paneuropeisk social kontext, där vår erfarenhet av att bekämpa afrikansk svinpest i Sverige är ett tydligt exempel, säger Carl von Eckermann.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev