På grund av de restriktioner som är kopplade till covid-19, har Interjakt Group tillsammans med Freewater Pictures skapat en mässa som kommer vara helt online. Foto: Interjakt

Jaktmässa online under klassisk mässhelg

Den 8–10 maj pågår mässan Jakt & Fiske 2020 – på webben! Det är Interjakt Group Scandinavia som har skapat en mässa som kommer att hållas online.

– Vi kände ett stort behov att hitta en lösning för våra kunder, som vant sig vid att få råd och tips av produktspecialister inför de viktiga köp som ska göras. Plattformen vi byggt kommer förmodligen också att vara värd för fler mässor inom kort, säger Jonas Ås, koncernchef för Interjakt Group Scandinavia i ett pressmeddelande.

 

Stopp för traditionella mässor

Coronasmittan sätter stopp för traditionella jaktmässor under våren. Men trots karantänsregler och begränsning av folksamlingar finns ett tryck från jägare och fiskare att få information om kampanjer och nyheter för säsongen 2020–2021, bedömer Interjakt.

50 varumärken och butiker är redan klara för mässan och fler är på gång, meddelar företaget. Varumärkesleverantörer och butiker kommer i första hand att fokusera på nyheter för säsongen. Besökarna ska kunna chatta och ställa frågor i realtid till produktexperter inom respektive område och varumärke.

 

Gratis inträde

Mässan startar fredagen den 8 maj och pågår över helgen. Förutom produktinformation kommer det att pågå föreläsningar och finnas en avdelning med fokus på mat och dryck.
Jakt & Fiskemässan finns på onlinemassan.com där besökare redan nu kan registrera sig, för att få löpande information fram till mässans start.
Det kommer att vara gratis att besöka mässan.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev