Naturen och jakten får större betydelse i coronatider. Foto: Lars-Henrik Andersson

Jaktkedja ökar försäljningen i coronatid

I en tid då många andra företag och branscher tvingas säga upp och permittera personal, står Jaktia fortfarande stadigt och söker till och med sommarpersonal.

Trots besvärliga omständigheter för detaljhandeln på grund av coronaviruset och covid-19, har Jaktia ökat med 22 procent under första kvartalet 2020. Försäljningen fortsätter att öka i butiksledet, uppger företaget i ett pressmeddelande.

– Vi är väldigt glada att se att kunderna fortfarande kommer till oss under rådande tider. Extra roligt att se är att nya kunder hittar till oss nu när många eftersöker ett aktivt ute- och friluftsliv, säger Jaktias VD Lars Martinsson och fortsätter:

– Många verkar uppskatta de åtgärder vi gör i våra butiker för att minska smittrisken. Jaktia Jönköping hade en väldigt lyckad mässa från bilen häromveckan och flera butiker erbjuder hemleverans eller att kunderna kan komma och handla och hämta utanför butiken.

Annorlunda jaktmässa ordnas i coronatider

Butikerna erbjuder även handsprit till kunderna, som uppmanas att hålla avstånd till varandra.

– Vi har tur som har möjlighet att behålla vår personal i dessa tider. Vi uppmuntrar arbetssökande att höra av sig till närmaste Jaktiabutik med intresseanmälan om arbete inför sommaren då vi behöver vikarier, säger Lars Martinsson.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev