Svensk Jakt-medarbetaren Ulf Lindroth har skrivit Jägarskolan som nu är nominerad till Publishingpriset. Foto: Martin Källberg

Jägarskolan nominerad till Publishingpriset

Jägarskolan – Allt du behöver för att ta jägarexamen – kan vinna Publishingpriset 2020 i kategorin Handböcker och läromedel.

En jury har nu utsett finalisterna i Publishingprisets 46 tävlingskategorier.  I tävlingen, som för trycksaker, webb och film premierar god och tydlig kommunikation, bedöms bidragen av en jury med tolv ledamöter. I kategorin Handböcker och läromedel är Jägarskolan – Allt du behöver för att ta jägarexamen – nominerad och i final.

Förstapristagarna i de olika kategorierna, samt vinnarna av tre Publishingprisets Grand Prix tillkännages den 10 november.

 

Grundades 1990

Priset grundades 1990 och tävlingen syftar till att synliggöra välgjorda produkter och sporra alla som brinner för att skapa god kommunikation – såväl genom film som i print och på webben. Publishingpriset är fristående från branschens organisationer. En jury bedömer, förutom helheten, också fyra olika aspekter av kommunikation.

Svenska Jägareförbundets första upplaga av Jägarskolan såg dagens ljus 1981–1982.

Jägareförbundet släppte förra året sin fjärde version. Den välkände jaktprofilen och mångårige Svensk Jakt-medarbetaren Ulf Lindroth har skrivit boken. Ansvarig för produktionen på Svenska Jägareförbundet är Ulf Johansson, som är nationellt samordningsansvarig för Jägareförbundets utbildningar. Bakom den grafiska formen står Anja Sundberg på FRI reklambyrå i Umeå.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev