Jägareförbundet söker ny vd till verksamheten på Öster Malma. Foto: Lars-Henrik Andersson

Jägareförbundet söker ny vd

Jägareförbundet söker ny vd till Öster Malma.
Önskemålet är en person som kan fortsätta att utveckla Öster Malmas unika koppling mellan jakt, konferens, restaurang och hotellverksamhet.
– Vi letar efter någon som kan fortsätta det arbete som nuvarande vd:n Annelie Karlsson Lenksjö inlett, säger Bo Sköld, Jägareförbundets generalsekreterare.

Jobbet som vd på Jägareförbundets gård Öster Malma innebär att att leda och utveckla verksamheten. Öster Malma är vida känt för sitt fantastiska kök, där restaurangen alltid serverar rätter med viltkött.

 

Vårda arvet

– Det är klart att den person vi söker måste ha god förståelse för viltmatens betydelse, och även ta vara på den goda tillgång som vi har på Öster Malma. Vi räknar med att jobbet kommer att sökas av många med stor rutin inom hotell, restaurang och konferensområdet, säger Bo Sköld.

Jägareförbundet har lagt ut tjänsten och förhoppningen är att en ny vd kan vara på plats någon gång efter årskiftet.

 

Utveckla verksamheten

– Med det här hoppas vi också på att ta nästa steg i att utveckla verksamheten på Öster Malma, där inte minst möjligheter till jakt i kombination med den övriga verksamheten är unika. Vi letar efter någon som kan se de möjligheterna i den fortsatta verksamheten, säger Bo Sköld.

Läs mer om tjänsten

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev