Fjolårets årsstämma beslutade att medlemsavgiften för ordinarie medlemskap i Svenska Jägareförbundet skulle höjas kommande verksamhetsår. Foto: Lars Nilsson

Extra årsstämma för oförändrad medlemsavgift i Jägareförbundet

Svenska Jägareförbundet kallar till en extra årsstämma för att upphäva ett tidigare beslut om att höja medlemsavgiften i förbundet.

Torbjörn Larsson.

– Att i dessa tider höja medlemsavgiften i Svenska Jägareförbundet blir helt enkelt fel. Därför har förbundsstyrelsen kallat till extra årsstämma den 26 april, säger förbundsordförande Torbjörn Larsson på Jägareförbundets hemsida.
Syftet med den extra årsstämman är att upphäva fjolårets stämmobeslut om att höja medlemsavgifterna samt besluta om oförändrade medlemsavgifter för medlemsåret 1 juli 2020–30 juni 2021.

 

”Bra respons”

– Vi uppfattar att vi har fått mycket bra respons på detta förslag från Jägareförbundets länsföreningar, men det är givetvis stämman som i sista hand ska besluta om detta, säger Torbjörn Larsson.

Den extra årsstämman ska hållas den 26 april.

Andra åtgärder som har gjorts av förbundet på grund av den pågående coronaepidemin är att stänga Öster Malmas konferens- och restaurangverksamhet och den ordinarie årsstämman har senarelagts.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev