Göteborgs Jagtsällskaps Stiftelses ordförande Sven-Bertil Thelander välkomnar förslag på förtjänta jägare och jägarinsatser. Foto: John Duff

25.000 kronor till särskilt välförtjänt jägare

”Årets Bohusjägare” är ett initiativ från Göteborgs Jagtsällskaps Stiftelse som ska stimulera och belöna personer som arbetar, eller har arbetat, till gagn för jakt- och viltvård.

– Jägarna utför många berömvärda insatser inom jakt- och landskapsvård, ungdomsverksamhet och skytteverksamhet, säger stiftelsens ordförande Sven-Bertil Thelander, tidigare ordförande för Göteborgs och Bohus läns länsjaktvårdsförening.

 

Jaktdag

För att belöna och stimulera denna angelägna verksamhet har Göteborgs Jagtsällskaps Stiftelse instiftat ett pris på 25.000 kronor att tilldelas den person, den organisation, eller det jaktlag som stiftelsen finner har utfört något särskilt berömvärt. Därtill utdelas givetvis diplom. Dessutom inbjuds vinnare, eller representant för vinnande grupp, att delta i en dags jakt på viltlevande mufflon.

 

Gamla länet

– Vem som helst är välkommen med förslag till “Årets Bohusjägare”, säger Sven-Bertil Thelander. Det sker lättast via stiftelsens hemsida.

Kom bara ihåg att de gjorda insatserna, på grund av stiftelsens stadgar, måste vara genomförda inom det tidigare Göteborgs och Bohus län. Motivera ditt förslag och lämna gärna referenser.

Sista dagen att lämna förslag är den 30 april. Priset är tänkt att utdelas årligen. Inkomna förslag förblir aktuella även kommande år.

 

John Duff

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev