Västeråsungdomar på vargmöte

De yngre jägarna är de som kanske är mest beroende av att vargfrågan får en vettig lösning. Därför åkte åtta ungdomar från Västerås jaktvårdskrets för att delta på Jägareförbundets möte i Falun.

 

Jag tycker att mötet var intressant. Det är viktigt att få kunskap i ämnet och får reda på vad Jägareförbundet gör, menar Philip Polfjärd Larsson.

Jag tycker också mötet var bra. Ingen vill ha varg på sin jaktmark, men att driva en nollvision tror jag inte alls på. Det kommer vi ingen vart med, menar Vincent Olofsson.

Västeråsungdomarna åkte i en av de två bussarna som gick från Västmanland. Någon gång kring midnatt räknade de med att vara hemma. Men innan de åkte från Falun skickade Philip Polfjärd Larsson en passning till Jägareförbundet.

Förbundet måste bli bättre på de sociala medierna. Våra motståndare är bättre på det här och små vargkramarorganisationer har många tusen som gillar deras sidor och för dialog där. Här tror jag Jägareförbundet kan bli betydligt bättre att möta ungdomarnas behov och önskemål.

 

Läs även:

Vargmöte i Falun lyssna på Björn Sprängare

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev