onsdag 22 maj

Hund

Svenska Stövarklubben har fått en ny styrelse., vald när den ajournerade årsstämman upptogs igen. Foto: Jan Henricson

Stövarklubben har fått ny styrelse

Den 10 november återupptog Svenska stövarklubben sin ajournerade årsstämma. En ny styrelse valdes och beslutet att inte bevilja den tidigare styrelsen ansvarsfrihet ändrades, skriver den nyvalde ordföranden Rolf Karlsson på Stövarklubbens hemsida.

I och med det nya beslutet att bevilja den tidigare styrelsen ansvarsfrihet anser stämman att ledamöterna inte gjort sig skyldiga till några oegentligheter.

Stövarklubben: Hela styrelsen avgick

 

Enligt förslag

Valet av styrelse blev enligt valberedningens förslag. Den nyvalda styrelsen ser ut på följande sätt:

Rolf Karlsson, Dalarna, ordförande. Han var i många år sekreterare i Dalarnas stövarklubb. Peter Hermansson, vice ordförande. Är även ordförande i Skåne-Blekinge stövarklubb.

Lill Wiklund, kassör, Marita Lithander, sekreterare, Petra Högberg, medlems- och ungdomsansvarig, Tomas Eriksson, utställningsansvarig, Daniel Bolin, avelsansvarig, Leif Lundholm, IT-ansvarig, och Tomas Larsson, regelansvarig.

 

Inställt SM

”Det känns tryggt att övriga i styrelsen är aktiva i stövarvärlden och att flera av dem sitter i lokalklubbar och föreningars styrelser”, skriver den nyvalde ordföranden på Stövarklubbens hemsida.

Ett av den nya styrelsens första beslut blev att ställa in Stövar-SM, som skulle ha arrangerats av Värmlands stövarklubb den 28–29 november. Orsaken är regeringens skärpta coronarestriktioner.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.