Pengar samlades in till drabbad eftersöksjägare

Mattias Heed med sin bil som någon eller några slagit sönder efter att han avlivat en trafikskadad varg. Foto: Boo Westlund

En jaktkamrat har samlat in pengar för att hjälpa den drabbade eftersöksjägare Mattias Heed. Totalt samlades 7.500 kronor in innan aggressiva ”kramare” tvingade jaktkamraten att avsluta insamlingen.

På polisens uppdrag avlivade Mattias Heed en svårt trafikskadad varg på nyårsaftonen. Efter det börjad trakasserierna och han har både tvingats ta emot hot, blivit förföljd och fått sin bil sönderslagen.
Polisen kommer inte att täcka självrisken för skadorna på bilen, därför startade en jaktkamrat en insamling på nätet.
– De fick ganska snabbt in 7.500 kronor, innan alla kramare på nätet tvingade kompisen att stänga ner insamlingen. Det täcker min självrisk, och pengarna som blir över ska jag skänka till en fond för vargskadade hundar, säger Mattias Heed.

Sover inte hemma
Den senaste natten har varit lugn för Mattias Heed. Han har inte sovit hemma men det har heller inte hänt något nytt och han är glad och väldigt överraskad över det stöd han fått efter att han igår gick ut och berättade om hoten och skadegörelsen.
Han hoppas att all medial uppmärksamhet ska göra att de som trakasserat och hotat honom nu håller sig borta.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev