Vårrulle på andbröst

Vårrulle på andbröst och nudlar

4 personer

8 vårrulleblad (finns i frysdisken)
4 andbröst
200 g äggnudlar
100 g ädelost
salt, peppar och valfria örtkryddor
100 g salladslök
2 msk socker
1 msk balsamvinäger
4 msk soja
1 krm arrowrot

Lägg nudlarna i en skål med kallt vatten i cirka en timme. Värm sockret i en kastrull till dess att det börjar mörkna, tillsätt vinägern och sojan. Sjud sakta i fem minuter. Red såsen med ett kryddmått arrowrot blandat med en matsked vatten. Skär andbrösten och löken i strimlor, fräs i olja i en stor kastrull. Blanda sedan köttet och löken med osten och de avrunna nudlarna. Rulla in blandningen i vårrullearken och pensla kanterna med äggula. Fritera i olja uppvärmd till 180 grader. Servera genast med såsen.

Recept: Staffan Lindström

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev