Tapas på rådjursfilé
4 personer
Filéer från ett rådjur.
Bryn och stek i ugnen på 75 grader till 60 grader i kärnan. Låt fantasin flöda och gör spett, bruschettas, quesadillas, med mera. Och kombinera med grönsaker och ostar.
Recept: Staffan Lindström
Andra läser också

Försäljningen av statligt jaktkort fortsätter minska

Jägareförbundet: Utredningen om viltmyndighet är undermålig

Veckans nyheter: Förbundet dissar viltmyndighetsutredning, ny rapport om tjuvjakt på rovdjur och prislapp på AR-inlösen fastställd

Dna-test fastnade i postgången – försenar ansökan om skyddsjakt
Kul att du vill följa !
För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.
Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.
Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.