Pot au feu

4 pers

400 g tärnad kokt vildsvinsbog
1,5 liter nerkokt klar buljong
12 st skalade knippmorötter
8 st stjälkbroccoli
1 liten blomkål
12 st färska champinjoner
12 st färskpotatisar
8 st små vitlöksklyftor
8 st små gröna sparrisar
Salt
Peppar
Några droppar tabasco

Koka upp buljongen och krydda noga. Koka sedan grönsakerna i rätt ordning. De som kräver mest tid först, späda läggs i alldeles mot slutet. Varva färdigkokt potatis, kött och grönsaker i tallrikarna och slå över rykande buljong och ät genast. Gott med bröd till och några droppar olivolja.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev