Pasta med stekrester

stekbitar av vilt
1 finhackad rödlök
2–3 skalade och urkärnade tomater (tärnade eller strimlade)
10 skivor tunnskivad parmesan eller västerbottenost
1–2 tsk gourmetsalt
svartpeppar
1/2 dl olivolja

När man brässerar en stek gör man ofta på följande sätt: Man bryner steken tillsammans med lite olika grönsaker, lägger det i en stekgryta, häller på buljong, kokar upp, lägger på ett lock och sätter in i ugnen tills köttet är mört. Blir det bitar kvar av steken, lägg in dem under lock tillsammans med såsen och låt steka ytterligare, så köttet nästan ramlar sönder. Blanda pastan med löken och tomaterna, men spar lite att strö över köttet. Lägg den kokta pastan i en djup tallrik, dra i sär de varma stekresterna och strö över salt och peppar samt tomatblandningen och ostskivorna.
Häll över olivolja samt gärna lite strimlad basilika

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev