Hamburgare på älg

Hamburgare på älg med caesardressing
4 personer

600 g älgfärs,
6 msk raps­
olja
grovmalen svart­ peppar,
salt
hamburgerbröd

Blanda färsen med övriga ingredienser. Forma som en boll och tryck ut i form av hamburgare med hjälp av plastfilm. Grilla.
Pensla gärna med lite olja mot slutet och grilla hamburgerbrödet.
Serveras med sallad och caesardressing.

Caesardressing
4 personer

2 sardellfiléer
1,5 dl riven
parmesan eller gruyère
2 dl aioli
eventuellt lite vitlök och tabasco vid be­hov
romansallad

Blanda allt och krydda. Blanda med romansallad och servera på hamburgaren.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev