Färsbiff med stekt ägg och rödlök

1 sats viltfärs
8 kokta potatisar
4 rödlökar
4 msk olja
4 msk smör
1 msk
socker
salt
peppar

Forma fyra runda biffar. Bryn dem med smör i stekpannan och sätt in dem i ugnen, 150 grader. Skiva potatisen och stek den i rikligt med olja så den nästan blir lite friterad. Smaksätt med salt och peppar. Dra ner ugnsvärmen och håll potatisen varm i ugnen. Skiva löken och stek den i smör. När löken nästan är klar tillsätt sockret och lite salt. Stäng av ugnen och sätt in löken. Stek äggen. Fördela potatisen på fyra tallrikar och lägg på färsbiffarna.
Toppa med löken och avsluta med ägget.

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev