Exotisk gryta

Exotisk gryta med andfågel

4 personer

4–6 bröst från andfågel
600 g valfria grönsaker
6 lagerblad
3 msk olivolja
1 vitlök
0,5 g saffran
1 tsk spiskummin
2 dl rött vin.

Stek fågelbrösten hela i en stekpanna i en minut och låt dem ligga och vila. Under tiden skär du grönsakerna i jämna bitar. Börja med olivolja och vitlök i en stor kastrull, fräs grönsakerna en kort tid och tillsätt resten av kryddorna, rödvin och kuber av de förstekta andbrösten. Sjud i fem minuter. Smaka av med salt och peppar och servera.

Recept: Staffan Lindström

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev