Buljongkokt tournedos

Buljongkokt tournedos med rotsaker

4 st tournedos à 150 g
2 st palsternackor
2 morötter
10 små potatisar
6 st salladslökar
10 smålökar

Skala, putsa och skiva grönsakerna. Dela potatisen mitt itu. Koka upp buljongen och lägg i grönsakerna. Spara salladslöken till sist, den behöver bara vändas i strax förre serveringen. När grönsakerna börjar kännas färdiga, krydda och lägg i köttet. Låt det sjuda fem minuter om du vill ha köttet lättkokt, åtta minter för medium eller tolv minuter för välkokt.
Servera gärna en smaksatt crème fraiche till

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev