När Hulukvarn slog upp portarna för ett år sedan strömmade besökarna till. På lördag firar man ettårsjubileum med något som närmast kan beskrivas som en minimässa.

Runt om i landet  har mässarrangörer valt att ställa in året jaktmässor. Nu meddelar också Västgård Game Fair i Kall, Jämtland, att det inte blir någon mässa i slutet av juli på grund av coronapandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för folksamlingar. Foto: Jan Henricson

Västgård Game Fair ställer in jaktmässan

Ännu en jaktmässa väljer att ställa in som en följd av coronapandemin. Västgård Game Fair i Kall i Jämtland meddelar på sin hemsida att reglerna för social distansering gör det omöjligt att genomföra mässan.

Gemenskap och möjligheten att umgås med vänner och bekanta har varit en bärande idé för Västgård Game Fair. Med Folkhälsomyndighetens krav på max 50 personer samlade samtidigt ser arrangörerna att det är omöjligt att genomföra mässan.

Mässan skulle ha genomförts den 24-26 juli, i år för 5:e gången.

 

Återkommer 2021

”Vi har avvaktat med beslutet så länge som möjligt, men vi ser att det inte går att vänta längre. Givetvis ett riktigt tråkigt beslut att ta och som påverkar fler än oss”, säger Egon Wikström, VD för Västgård Game Fair i en kommentar på hemsidan.

“Nu får vi i lugn och ro titta över hur framtiden blir och återkomma om 2021 längre fram.”

 

Kul att du vill följa !

För att följa artiklar måste du vara medlem och inloggad på svenskjakt.se.

Om du är medlem, logga in och följ de ämnen du tycker är intressanta.

Är du inte medlem är du välkommen att teckna ett medlemskap här.

Mest läst

Senaste från Annonstorget

Samtidigt på JaktPlay

Läs Svensk Jakts dagliga nyhetsbrev